Jelentkezz Kismedence kivizsgálásra és Rehabilitációs Programunkra!

A mindenkinek szánt dolgok sok esetben nem valók igazán senkinek sem. Sőt, sok esetben előzetes felmérés, személyre szabás hiányában a rossz működés fokozása, erőltetése akár még károsak is lehetnek.

A legjobb és leggyorsabb eredményeket a kismedencei rehabilitációs programmal is akkor érheted el, ha a személyedre szabjuk a kezelést, a rossz működés kijavítását követő helyes működés begyakorlása mellett a kitartás és izomerő fokozását.

Ezért a program előtt mindenképpen szükséges egy komplex kismedencei orvosi kivizsgálás, hogy hatékony, személyére szabott segítséget kaphass.

Kérjük,  foglalj időpontot erre az orvosi vizsgálatra!

orvosi vizsgálat

Komplex kismedencei vizsgálat 3D digitális ultahanggal és EMG biofeedback műszerrel.

Dr.-Banfalvi-Aranyer-es-Egeszsegkozpont-bejarat

Azonnali diagnózist és személyedre, problémádra szabott kezelési, rehabilitációs tervet kapsz

az-Ev-Maganrendeloje-2014-2017-logo

Magánrendelőnk, Egészségközpontunk kétszer is elnyerte Az Év Magánrendelője díjat.

Foglald le a Neked megfelelő időpontot, majd töltsd ki személyes adataidat!
FIGYELEM! A vizsgálat a menses ideje alatt nem lehetséges.

Hol és hogyan történik az orvosi vizsgálat?

A konzultáció és a vizsgálat kb. 20-30 percig tart.

    1. A panaszaid kikérdezését követően nőgyógyászati pozícióban ujjal, majd hüvelyi feltárásból, kamerával, vagy esetleg végbél felőli megtekintéssel vizsgál meg az orvos.
    2. A kismedencei sérüléseid és egyéb problémáid kiszűrésére a gát, a hüvely vagy a végbél felől végzett ultrahang vizsgálat következik.
    3. Ez után a komplex kivizsgáláskor az izomaktivitás mérése következik általában ülő helyzetben a hasfalra, hüvelybe vagy a végbélbe helyezett elektromos mérő szondákon, tappancsokon keresztül  különböző helyzetekben (nyomás, szorítás, lazítás, köhögés, stb.).
    4. A vizsgálatot követően beszéljük át a talált problémáidat, hogy hogyan kapcsolódnak ezek panaszaidhoz, és esetlegesen szükséges további vizsgálatokat, egyéni állapotodra, problémádra szabott kezelést is javaslunk.

Mi fog történni a bejelentkezés után?

1. lépés

Speciális műszeres vizsgálatok

Olyan különleges műszereket használunk, amelyek leghatékonyabban derítik fel a kismedencei problémák, a sérülések és hibás működés gyökerét.

2. lépés

Szakértői kiértékelés

Szakértőnk az így kapott adatok alapján lényegesen pontosabban meghatározza a kismedencei panaszok okát, a javítani való eltéréseket és a helyes működéshez szükséges további teendőket.

3. lépés

Kismedencei Rehabilitációs Program

A vizsgálat során kapott eredmények alapján kidolgozzuk a egyéni rehabilitációs programot: segítünk a sérülés okozta hibás működés kijavításában, a helyes működés megtanulásában, begyakorlásában és a megfelelő működés és izomerő megerősítésében.

Foglald le a Számodra megfelelő időpontot, majd töltsd ki személyes adataidat!
FIGYELEM! A vizsgálat a menses ideje alatt nem lehetséges.

A terhelhetőség csökkenése, a megerőltetéstől való kímélet átmenetileg a szülés természetes velejárója lehet, azonban nem természetes, és nem is szükségszerű, hogy ez az állapot lassan romolva az egész életedet végigkísérje!
Szerezd vissza a helyes működésből, kitartásból és erőből adódó terhelhetőségedet komplex kismedencei kivizsgálásodat követő személyre szabott rehabilitációval!